صنعت ساخت و ساز در ایران بسیار رقابتی است و طیف گسترده ای از شرکت های ساختمانی، خدمات مختلف ساختمانی را ارائه می دهند. یک پروژه ساختمانی، یک سرمایه گذاری قابل توجه است و انتخاب شرکت ساختمانی یا پیمانکار عمومی مناسب، برای موفقیت آن ضروری است. اگر به دنبال یک پیمانکار ساختمان در اصفهان برای پروژه زیرساختی یا ساخت و ساز ساختمان در اصفهان هستید انتخاب یک شرکت ساختمانی معتبر و با تجربه بسیار مهم است.

چه کسی در 10، 20، 30 سال آینده جزو برترین شرکت های ساختمانی بین المللی خواهد بود؟ فقط زمان مشخص خواهد کرد. اما یک چیز را می توان پیش بینی کرد. شرکت‌هایی از بقیه پیشی می‌گیرند که با دوران مدرن تطبیق یافته و تکامل می‌یابند. به عبارت دیگر، شرکت هایی که بازار ساخت و ساز جدید، نوآوری ها و نیروی کار متنوع و جهانی شده را پذیرفته اند، به عنوان برندگان آینده صنعت ساختمان ظاهر خواهند شد.

پیمانکار ساختمان در اصفهان

جدول محتوا

پیمانکاری ساخت و ساز در اصفهان

پیمانکار ساختمان در اصفهان

پیمانکار ساختمان در اصفهان به هولدینگ، شرکتی یا شخصی حقیقی گفته می‌شود که با سازمان یا شخص حقیقی دیگر که کارفرما نامیده می شود، قرارداد امضاء می‌کند تا یک ساختمان اداری، تجاری یا مسکونی را از مرحله صفر تا 100 به انجام برساند. از جمله خدماتی که پیمانکاران ساختمانی ارائه می دهند می‌توان به مواردی از قبیل: مهندسی و طراحی، تهیه مدارک فنی، (پیگیری) ساخت و نصب تجهیزات، ساختمان و اجرا، نصب و پیش راه اندازی، راه اندازی، مدیریت پیمان، تحویل موقت و دائم اشاره کرد. در واقع پیمانکار ساختمان در اصفهان نماینده کارفرما در اجرا و مدیریت پروژه ساختمانی می باشد که تمام وظایف و مسئولیت های قرارداد به عهده پیمانکار می باشد.
از جمله مهمترین مسئولیت ها و وظایف پیمانکاران ساختمانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تهیه نقشه ها و دریافت مجوزهای ساخت از ارگان های مربوطه
  • تهیه مصالح و ماشین آلات حمل مصالح یا گودبرداری
  • استخدام پیمانکاران دست دوم
  • محوطه سازی
  • حذف فضاهای کارگاهی
  • حفظ امنیت تمامی پرسنل کارگاهی
  • عقد بیمه نامه های لازم

که این تعهدات فی مابین کارفرما و پیمانکار تحت قالب قرارداد مدیریت پیمان شکل می گیرد.

شرکت مهندسی ساختمانی انبوه گستر برج در زمینه ی پیمانکاری ساختمان در اصفهان در خدمت شما عزیزان می باشد و قصد داریم در این مقاله، اطلاعات لازم در خصوص وظایف پیمانکار و نحوه انتخاب بهترین پیمانکار ساختمانی در اصفهان را ارائه دهیم تا بتوانید به بهترین نحو پروژه های عمرانی خود را به انجام برسانید.

مسئولیت های اصلی و مهم پیمانکار ساختمان چیست؟

مسئولیت های پیمانکار ساختمان چیست؟

از جمله مهمترین و اصلی ترین مسئولیت های پیمانکار ساختمان در اصفهان می توان به برنامه ریزی و انجام کلیه فعالیت ها و کارهای مرتبط با ساخت و ساز پروژه های مسکونی، ادری، ورزشی و تجاری می باشد. پیمانکار ساختمان سازی علاوه بر نظارت بر کار کارکنان، باید به گونه ای کارها را زمانبندی کند که همه کارها در راستای انجام پروژه مطابق با قوانین و طبق جدول زمانبندی انجام شود.

وظایف پیمانکار ساختمان در اصفهان

وظایف پیمانکار ساختمان در اصفهان

یک پیمانکار ساختمان در اصفهان دارای وظایفی است که مهمترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برنامه‌ریزی و تدوین جدول زمانبندی برای پیشرفت پروژه ساخت و ساز
  • برنامه‌ریزی برای استخدام کارکنان و ایجاد یک جدول زمانی که ضمن پیشرفت کلیه مراحل ساخت و ساز، کار گروه های مختلف با هم تداخل نداشته و مانع یکدیگر نباشند.
  • اصلی ترین وظیفه پیمانکار این است که در اجرای کلیه مراحل ساختمان سازی به نقشه‌های فنی و اجرایی ساختمان پایبند و متعهد باشد.
  • با توجه به تجربه و دانش خود، نقشه‌های اجرایی را بررسی کند و در صورت وجود مشکل در اجرا، باید موارد لازم را با مشاور پروژه یا کارفرما در میان بگذارد.
  • پیمانکار ساختمان باید از کلیه قوانین و ضوابط مربوط به ساخت‌وساز و آیین نامه های اجرایی اطلاع داشته باشد که از این بابت متحمل هزینه نشود.
  • اجرای قوانین و آیین نامه های ساختمان سازی از مهم ترین وظایف یک پیمانکار ساختمان در اصفهان می باشد.
  • در کلیه مراحل ساختمان سازی، پیمانکار مسئول بازبینی و نظارت بر روند اجرایی می‌باشد.
  • پیمانکار وظیفه دارد همه روزه در محل ساختمان سازی حضور داشته باشد و کلیه مراحل را از نزدیک دنبال کند و ناظر بر اجرای صحیح نقشه ساختمان باشد.
  • مسئولیت هر نوع حادثه جانی و مالی به عهده پیمانکار می باشد، به همین دلیل باید بر اجرای دقیق آیین نامه ها نظارت داشته باشد.

عوامل موثر بر نوع قرارداد پیمانکاری ساختمان

عوامل موثر بر قرارداد پیمانکاری ساختمان

هر پروژه ساختمانی اداری، مسکونی یا تجاری بسته به مقیاس و زمینه فعالیتی باتوجه به مشخصات، منحصر بفرد می باشد بر همین اساس است که باید متناسب با شرایط و ضوابط پروژه ساختمانی، بهترین قرارداد اجرایی ساختمانی تنظیم شود که بیشترین تناسب را با بودجه و مقیاس پروژه داشته باشد. انتخاب نوع قرارداد و به عبارتی نحوه کار با پیمانکار ساختمانی به طور کامل از وظایف کارفرما محسوب می شود. البته برای انتخاب بهترین نوع قرارداد ساختمانی، کارفرما موارد زیر را باید در نظر بگیرد:

  • اهداف اجرای پروژه ساختمانی: با توجه به هدف پروژه ساختمانی، باید بندهای قرارداد به نوعی تنظیم شود که بدون هیچ شک و شبهه و اما و اگری کارفرما به کلیه اهداف خود در این پروژه برسد.
  • در نظر گرفتن محدودیت های موجود در پروژه ساختمانی: قطعاً برای همه پروژه های ساختمانی با هر هدف و مقیاس و بودجه ای محدودیت هایی وجود دارد که باید نگاه واقع گرایانه ای به این مساله داشته باشید و در عقد قرارداد کلیه این محدودیت ها را در نظر بگیرید.
  • چگونگی و زمانبندی تحویل پروژه: روش و چگونگی تحویل و اتمام پروژه در واقع روابط میان طرفین درگیر در یک پروژه و چگونگی برهم کنش میان آنها از ابتدا تا انتهای پروژه را صراحتا مشخص میکند.
  • مشخصات خاص پروژه:به مانند قراردادهای پیمانکاری، پروژه های ساختمانی انواع مختلفی دارند که هر یک از ویژگی ها و شرایط خاصی بهره می برند که متعاقبا باعث خواهند شد تناسب بهتری با برخی از انواع قرار داد پیمانکار ساختمانی داشته باشند.